Algemene voorwaarden

Studio Skills

Januari 2020

 

  1. Algemeen

 De volgende algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aankopen die gedaan worden op studioskills.nl. Door een bestelling te plaatsen verklaar je akkoord te gaan met deze algemene voorwaarden.

  1. Prijzen/betaling

2.1 Alle prijzen worden vermeld in euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

2.2 Nadat je een bestelling hebt geplaatst en betaald, ontvang je van mij een bevestiging van je bestelling per mail met de totale kosten (inclusief verzendkosten).

2.3 Op de website kun je betalen kun je betalen met iDeal of creditcard.

2.4 Je bestelling wordt opgestuurd na ontvangst van betaling (met creditcard duurt dit een paar dagen; met iDeal staat het direct op mijn rekening).

2.5 De verzendkosten binnen Nederland zijn €2,95 ongeacht het formaat en gewicht van je bestelling. Vanaf €35 betaal je geen verzendkosten.

2.6 De verzendkosten naar België zijn €4,95 ongeacht het formaat en gewicht van je bestelling. Vanaf €75 betaal je geen verzendkosten.

2.5 De verzendkosten binnen Europa zijn €6,95 ongeacht het formaat en gewicht van je bestelling. Vanaf €100 betaal je geen verzendkosten.

  1. Verzending

3.1 De artikelen op studioskills.nl die uit voorraad leverbaar zijn worden, na ontvangst van betaling, binnen 2 werkdagen verstuurd. Heb je een bestelling eerder nodig, bel of app me dan even. Of vul het contactformulier op mijn site in.

3.2 Voor bestellingen vanuit België is de bezorgtijd 3-5 werkdagen.

3.3 Alle bestellingen worden via Postnl bezorgd. Je ontvangt een bevestiging per mail zodra je bestelling wordt verzonden.

  1. Retourneren/ruilen

4.1 Ik verpak en verstuur je bestelling met aandacht en zorg. Toch kan het gebeuren dat er iets misgaat met de bezorging of dat er een product tijdens het versturen beschadigd raakt. Mocht dit het geval zijn, mail of bel me dan. We komen er samen wel uit.

4.2 Is een product niet naar wens, dan kun je deze binnen 14 dagen retour sturen. Je moet vooraf telefonisch of via e-mail contact met me opnemen om de retour door te geven.

4.3 Na ontvangst van de retourzending stort ik het bedrag binnen 5 dagen terug op je bankrekening. Ik retourneer geen verzendkosten.

  1. Vragen/klachten

Uiteraard doe ik er alles aan om van jou een tevreden klant te maken. Heb je een klacht, vraag of opmerking over mijn producten of mijn site? Neem dan contact met me op via het contactformulier op mijn site, via what’s app of per telefoon. 

  1. Bescherming van persoonsgegevens

 De ingevulde gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen aan derden verstrekt in verband met betalingstransacties en bezorging. Als je je hebt geabonneerd voor mijn nieuwsbrief, dan kan ik jouw persoonsgegevens (naast de hierboven beschreven gevallen) gebruiken voor het versturen van de nieuwsbrief van Studio Skills. Wil je geen nieuwsbrief meer? Dan kun je je makkelijk afmelden op de site.

  1. Aansprakelijkheid

 7.1 Studioskills.nl is met aandacht en liefde samengesteld. Aan de inhoud van deze website kunnen echter geen rechten of aanspraken worden ontleend en studioskills.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke vorm van schade dan ook, voortvloeiend uit het gebruik van deze site en de producten die ze verkoopt. Studioskills.nl vrijwaart zich van alle juridische consequenties.

7.2 Kleuren op je beeldscherm (RGB) zijn net anders dan de kleuren van prints op papier (CMYK). Dus houdt er rekening mee dat de kleur een beetje kan afwijken van wat je op de site hebt gezien. Studioskills.nl kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.

  1. Copyright

Alle rechten zijn voorbehouden aan studioskills.nl

Studioskills.nl is eigendom van mij, Susan Kersten. Ik beheer de site en verzorg alle bestellingen en andere werkzaamheden.

Alle op de site afgebeelde producten en gegevens zijn eigendom of in licentie van mij (Susan Kersten) en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

De merknaam en het beeldmerk Studio Skills zijn eigendom van Susan Kersten.

  1. Bedrijfsgegevens

Studio Skills | Diamantweg 49 | 3523 CM Utrecht | 06 2709 5463

Wettelijk vertegenwoordigd door: Susan Kersten
(Studio Skills is een label van Susan Kersten Illustraties)


K.v.K. Utrecht | 30244
BTW nummer | NL001904551B81

IBAN | NL55 RABO 0125 3684 61   &   BIC | RABONL2U